Română 

"Avem astazi nevoie de o credinta simpla. Ea trebuie cautata pretutindeni si preferata oricarei intelepciuni."

Jun
04
2012
A doua zi de Rusalii, luni 4 iunie 2012, PS Vasile Someșanul va săvârși Sfânta Liturghie și va ține un cuvânt de învățătură la mănăstirea Nicula.
separator
Jun
03
2012
Duminică, 3 iunie, de sărbătoarea Pogorârii Sfântului Duh, va sluji la Sfânta Liturghie și va predica Pr. Prof. Dr. Ioan Chirilă, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj Napoca.
separator
Apr
07
2012
Sâmbătă, 7 aprilie 2012, în cadrul Sfintei Liturghii (cu începere de la ora 9), PS Vasile Someșanul va săvârși hirotonia întru ieromonah a ierodiaconului Atanasie Mercaș și întru ierodiacon a monahului Anastasie Berbecel.
separator
Feb
22
2012
Miercuri, 22 februarie, după slujba vecerniei, IPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va săvârși tunderea în monahism a rasoforului Gavriil Boga și a fratelui Marian Berbecel, iar joi, 23 feb., în cadrul Sfintei Liturghii (care va începe la ora 8.00), Înalt Preasfinția Sa va oficia hirotonia întru preot a Ierod. Siluan Timbuș și întru diacon a monahului Atanasie Mercaș.
separator
Dec
28
2011
Suntem alături de Părintele Stareț Efrem și de Părinții și frații Sfintei Mănăstiri Vatopedi, îndurerați de încercările Părintelui lor. Ne rugăm Dulcelui Mântuitor și Sfintei Sale Maici, Ocrotitoarea noastră, să-i dăruiască Părintelui Efrem răbdare și tărie neclintită în această încercare. Ea îi va aduce sporire în dumnezeiasca dragoste, desăvârșire și nepătimire. Iar soborului vatopedin Duhul Sfânt să le aducă mângâiere și mărime de suflet. Suferința este mică și nevrednică de mărimea și bogăția darurilor care vor veni.
Arhim. Andrei Coroian,
Starețul Mănăstirii Nicula
separator
Nov
05
2011
Sâmbată, 5 noiembrie 2011, P.S. Vasile Someşanul va săvârşi Sfânta Liturghie la Mănăstirea Nicula
separator
© 2020 Mânăstirea Nicula - Toate drepturile rezervate.