Română 

"Întristările ce vin oamenilor sunt urmările păcatelor şi relelor lor. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune."

May
20
2014
Marți, 20 mai 2014, PS Vasile Someșanul va săvârși Sfânta Liturghie la Mănăstirea Nicula. În continuare se va desfășura Conferința preoțească pe Protopopiatul Gherla.
separator
Apr
21
2014
Luni, 21 aprilie, a doua zi a Învierii Domnului, PS Vasile Someșanul va săvârși Sfânta Liturghie și va ține un cuvânt de învățătură la Mănăstirea Nicula.
separator
Apr
20
2014
Fie ca Lumina Învierii Domnului nostru Iisus Hristos să vă pătrundă în case și în suflete, să vă umple de bucurii duhovnicești, să vă aducă sănătate, pace și speranță.
Hristos a înviat!
Stareț Arhim. Nicolae Moldovan cu obștea Sfintei Mănăstiri Nicula
separator
Feb
17
2014
În perioada 17-20 februarie 2014, la Mănăstirea Nicula, cu binecuvântarea ÎPS Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, se vor desfăşura cursurile de duhovnicie pentru preoţii de mir din protopopiatele judeţului Cluj.
separator
Jan
30
2014
Joi, 30 ianuarie 2014, cu ocazia Sfinţilor Trei Ierarhi Vasile, Grigorie şi Ioan, părintele pr. prof. univ. dr. Bizău Ioan de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca, va sluji şi rosti cuvântul de învăţătură la Mănăstirea Nicula.
separator
Aug
10
2013
Miercuri, 14 august 2013, ora 14:00, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei însoţit de un alai de arhierei, preoţi şi credincioşi vor porni pe jos într-un pelerinaj din localitatea Gherla spre Mânăstirea Nicula. Pe parcursul procesiunii se vor rosti şi cânta ectenii speciale și pricesne închinate Sfintei Fecioare Maria. La final, ÎPS Andrei alături de preoți și credincioşi se vor închina icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Nicula.
separator
© 2018 Mânăstirea Nicula - Toate drepturile rezervate.