Română 

"Omul sfătuieşte pe aproapele său precum ştie. Dumnezeu însă lucrează în cel ce-L ascultă după credinţa sa."

Feb
22
2012
Miercuri, 22 februarie, după slujba vecerniei, IPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va săvârși tunderea în monahism a rasoforului Gavriil Boga și a fratelui Marian Berbecel, iar joi, 23 feb., în cadrul Sfintei Liturghii (care va începe la ora 8.00), Înalt Preasfinția Sa va oficia hirotonia întru preot a Ierod. Siluan Timbuș și întru diacon a monahului Atanasie Mercaș.
separator
Dec
28
2011
Suntem alături de Părintele Stareț Efrem și de Părinții și frații Sfintei Mănăstiri Vatopedi, îndurerați de încercările Părintelui lor. Ne rugăm Dulcelui Mântuitor și Sfintei Sale Maici, Ocrotitoarea noastră, să-i dăruiască Părintelui Efrem răbdare și tărie neclintită în această încercare. Ea îi va aduce sporire în dumnezeiasca dragoste, desăvârșire și nepătimire. Iar soborului vatopedin Duhul Sfânt să le aducă mângâiere și mărime de suflet. Suferința este mică și nevrednică de mărimea și bogăția darurilor care vor veni.
Arhim. Andrei Coroian,
Starețul Mănăstirii Nicula
separator
Nov
05
2011
Sâmbată, 5 noiembrie 2011, P.S. Vasile Someşanul va săvârşi Sfânta Liturghie la Mănăstirea Nicula
separator
Oct
28
2011
Vineri 28 octombrie, PS Timotei Lauran Episcop al românilor din Spania si Portugalia slujeşte Sfânta Liturghie la Mânăstirea Nicula și va hirotoni întru diacon pe teologul Claudiu Nicoară.
separator
Sep
25
2011
Cu ocazia pelerinajului pe care îl efectuează în țară, PS Macarie, Episcopul Eurpei de Nord, însoțit de un grup de credincioși, va vizita mănăstirea Nicula în perioada 25-26 septembrie. Luni, 26 septembrie, va Sluji Sfânta Liturghie și va ține un cuvânt de învățătură în mănăstire.
separator
Sep
08
2011
Joi, 8 septembrie 2011, la Sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, PS Nicodim al Severinului și Strehaiei va sluji Sfânta Liturghie la Mânăstirea Nicula. Răspunsurile liturgice vor fi date de corul de psalți Kinonia.
separator
© 2018 Mânăstirea Nicula - Toate drepturile rezervate.