Română 

"Întristările ce vin oamenilor sunt urmările păcatelor şi relelor lor. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune."

Aug
14
2018
În data de 14 august 2018, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului organizează o procesiune cu plecare la ora 12.00 din Gherla spre Mănăstirea Nicula. Procesiunea va fi condusă de către Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei.
separator
Aug
10
2018
Cu ocazia Hramului Mănăstirii Nicula - 2018, la recomandarea Serviciului SMURD Cluj-Napoca și a Serviciului de Ambulanță, rugăm persoanele cu afecțiuni cronice sau acute, în tratament, și persoanele vârstnice, care intenționează să vină la Hramul mănăstirii, să-și asigure și să-și administreze medicamentele care le-au fost prescrise de medicul curant pentru a evita, pe cât posibil, apariția situațiilor de urgență cauzate de lipsa administrării medicației necesare.
Vă mulțumim pentru atenția acordată!
separator
Apr
06
2018
Chemarea duhovnicească de a lua parte dimpreună la bucuria Învierii este cu atât mai sinceră și mai intensă, cu cât ne unește în mod tainic pe noi, creștinii, deopotrivă spre împlinirea unui scop comun: pe de o parte acela al luptei ce precede Învierea, prin postire, iar pe de altă parte, al lucrării mântuitoare prin care Hristos se face pârgă a propriei noastre învieri.

Arhim. Nicolae Moldovan cu obștea Sfintei Mănăstiri Nicula

separator
Mar
16
2018
Sâmbătă, 17 martie 2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, va avea loc Pelerinajul Tinerilor pe jos, de la Iclod la Mănăstirea Nicula, pelerinaj organizat de Arhiepiscopia Clujului și asociațiile de tineret ASCOR Cluj, ATCOR Cluj, Liga Studenților, Facultatea de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca, Seminarul Teologic Ortodox Cluj-Napoca, ATCOR Gherla și Liga Tinerilor Dej.
separator
Mar
12
2018
În perioada 12 - 15 martie 2018, la Mănăstirea Nicula, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, se vor desfășura Cursurile de duhovnicie pentru preoții de mir din protopopiatele județelor Cluj și Bistrița - Năsăud.
separator
Mar
09
2018
Vineri, 09 martie 2018, cu binecuvântarea și participarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, la Mănăstirea Sfinții 40 de Mucenici - Memorialul Gherla, se va desfășura primul Hram al mănăstirii.
separator
© 2020 Mânăstirea Nicula - Toate drepturile rezervate.