Română 

"Omul sfătuieşte pe aproapele său precum ştie. Dumnezeu însă lucrează în cel ce-L ascultă după credinţa sa."

Apr
06
2018
Chemarea duhovnicească de a lua parte dimpreună la bucuria Învierii este cu atât mai sinceră și mai intensă, cu cât ne unește în mod tainic pe noi, creștinii, deopotrivă spre împlinirea unui scop comun: pe de o parte acela al luptei ce precede Învierea, prin postire, iar pe de altă parte, al lucrării mântuitoare prin care Hristos se face pârgă a propriei noastre învieri.

Arhim. Nicolae Moldovan cu obștea Sfintei Mănăstiri Nicula

separator
Mar
16
2018
Sâmbătă, 17 martie 2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, va avea loc Pelerinajul Tinerilor pe jos, de la Iclod la Mănăstirea Nicula, pelerinaj organizat de Arhiepiscopia Clujului și asociațiile de tineret ASCOR Cluj, ATCOR Cluj, Liga Studenților, Facultatea de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca, Seminarul Teologic Ortodox Cluj-Napoca, ATCOR Gherla și Liga Tinerilor Dej.
separator
Mar
12
2018
În perioada 12 - 15 martie 2018, la Mănăstirea Nicula, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, se vor desfășura Cursurile de duhovnicie pentru preoții de mir din protopopiatele județelor Cluj și Bistrița - Năsăud.
separator
Mar
09
2018
Vineri, 09 martie 2018, cu binecuvântarea și participarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, la Mănăstirea Sfinții 40 de Mucenici - Memorialul Gherla, se va desfășura primul Hram al mănăstirii.
separator
Oct
07
2017
Sâmbătă, 07 octombrie 2017, la Mănăstirea Nicula va avea loc ÎNTÂLNIREA DE LA NICULA, eveniment organizat de către protopopiatele din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului în colaborare cu organizațiile ATCOR și LTCOR.
separator
Sep
23
2017
Sâmbătă, 23 septembrie 2017, Mănăstirea Nicula va găzdui a VIII-a ediţie a Colocviilor de la Nicula. Evenimentul se va desfăşura în prezenţa ÎPS Mitropolit Andrei şi este organizat de către Despărţământul Ioan Alexandru Astra Gherla.
separator
© 2019 Mânăstirea Nicula - Toate drepturile rezervate.