Română 

"Avem astazi nevoie de o credinta simpla. Ea trebuie cautata pretutindeni si preferata oricarei intelepciuni."

Aug
02
2016

Comunicat Patriarhia Romana

It appears you don't have a PDF plugin for this browser. No biggie... you can click here to download the PDF file.

separator
Aug
02
2016

COMUNICAT
privind acreditarea instituțiilor mass-media, organizațiilor neguvernamentale și persoanelor fizice

 

În conformitate cu legislația în vigoare privind acreditarea instituțiilor mass-media,          organizațiilor neguvernamentale și persoanelor fizice, pe lângă Mănăstirea Nicula, sunt prevăzute următoarele:

  1. Transmiterea unei solicitări scrise din partea instituției / organizației / persoanei fizice, care să conţină datele de contact, numărul de persoane pentru care se solicită acreditarea, responsabilul grupului care reprezintă instituția / organizația.

Acreditarea se poate solicita şi la sediul mănăstirii, în condiţiile precizate mai sus.

  1. Persoanele acreditate se vor legitima cu CI și legitimația de presă.
  2. Acreditarea permite accesul liber la informațiile de interes public, care privesc Mănăstirea Nicula, în temeiul Legii nr. 544 / 2001 cu modificările și completările ulterioare.
  3. Pe timpul desfășurării evenimentelor religioase persoanele acreditate vor respecta programul și locurile stabilite de organizatori, vor avea o conduită demnă, potrivită momentului, nu vor interveni sau împiedica desfășurarea normală a activităților religioase.
  4. Nu se permite accesul în alte locuri din mănăstire, fără aprobarea conducerii, se va respecta intimitatea personalului monahal, fiind interzise filmatul și fotografiatul, folosirea echipamentelor de înregistrare disimulate sau obținerea informațiilor cu caracter personal.
  5. Se interzice folosirea informațiilor despre mănăstire în alt scop – comercial, publicitar, politic, denigrator, etc.  –  decât cel de interes public.
  6. Nerespectarea regulilor de mai sus conduce la retragerea acreditării persoanei vinovate.

 

   Se aprobă instituțiilor mass-media, organizațiilor neguvernamentale și persoanelor fizice acreditate, în perioada 13 – 15 august 2016, accesul și dreptul de a înregistra și transmite slujbele religioase de la Hramul Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului Nicula 2016. Acreditarea încetează în momentul încheierii programului liturgic afișat.

 

STAREȚ

Arhim. Nicolae Moldovan

Descarca formular de acreditare

separator
Aug
02
2016

 

AUTORIZAȚIE

 

În baza Convenției încheiate între Mănăstirea Nicula și Primăria Fizeșu Gherlii

privind organizarea hramului mănăstirii din luna august 2016, se autorizează .......................................................................................................................................

din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului să comercializeze obiecte de cult, potrivit legilor în vigoare, în exteriorul incintei.

Autorizația este netransmisibilă și valabilă în intervalul 13 – 15 august 2016,   pentru un singur punct de desfacere.

 

STAREȚ

Arhim. Nicolae Moldovan

Descarca formular

separator
© 2018 Mânăstirea Nicula - Toate drepturile rezervate.